Nieuwbouw Wippelgem

Ruime villa met een moderne uitstraling.  Deze woning heeft een praktische maar vooral ruimtelijke indeling. Bij de ontwerpfase samen met de klant werd gekozen voor een optimale indeling en veel lichtinval.

Op het gelijkvloers is er een aparte bijkeuken met extra bergruimte en ruimte voor wasmachine, droogkast, diepvries. Aansluitend kom je uit in een ruime garage. Van hieruit heb je toegang tot de kelder. Zo vind je in de kelder, met een kleine goederenlift bereikbaar, de koele berging en tevens in een ander gedeelte de technische geothermische installatie.  Achteraan naast de woning is er een 2de garage en een extra berging. Deze garage geeft ook toegang tot de tuin.

Vanuit de ruime hal heb je toegang tot de woonkamer via de zwart stalen gelakte deur en via een natuurstenen trap kan je naar de bovenverdieping. Op de bovenverdieping is er een ruime badkamer met ligbad, een logeerkamer, strijkkamer en nog een slaapkamer. Op de benedenverdieping is er nog een slaapkamer en een minder grote badkamer met inloopdouche.

De keuken kan afgesloten worden met een dubbele glazen deur. Het keukenmeubel is verfijnd, strak, wit en bovendien vind je aansluitend op een hoger niveau een bureel in diezelfde stijl met heel veel lichtinval om aangenaam te kunnen werken.

Via de dubbele glazen deur kom je in de woonkamer. Van hieruit heb je via een hefschuifraam toegang tot het ingesloten natuurstenen terras en de strakke tuin met zicht op de weide met paarden.

Een parel in het Meetjesland.

Op zoek naar een betrouwbare bouwpartner voor je nieuwe thuis?