Bouwen zonder zorgen

Bouwbedrijf Blondeel bouwt jouw droomwoning met kwalitatieve materialen in je favoriete bouwstijl en binnen een voorafbepaald budget. Door onze specialisatie in instapklaar bouwen staan wij in voor het volledig plaatje, van ruwbouw tot en met de afwerking en de uiteindelijke oplevering. Als kleine onderneming staan wij heel dicht bij de klant en hanteren we een warme, persoonlijke aanpak. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over alle details die bij een bouwproject horen en kan je je focussen op het kiezen van de materialen en het plannen van de verhuis.

Jouw droomwoning in een aantal stappen

Stap 1

Vrijblijvende kennismaking

Tijdens een eerste ontmoeting luisteren wij graag naar jouw bouwdromen. Welk soort woning heb je in gedachten? Welke aspecten vind je belangrijk, welke stijl spreekt je aan en binnen welk budget moet dit gerealiseerd worden? Allemaal vragen waar we samen een antwoord op zoeken. Daarna regelen we een afspraak met de architect. Wil je liever samenwerken met je persoonlijke architect? Ook dat vormt geen enkel probleem. We zitten graag met hem samen rond de tafel.

Stap 2

Van voorontwerp tot definitief bouwplan

Op basis van ons kennismakingsgesprek wordt een eerste voorontwerp opgemaakt. Zo krijg je al een idee van hoe je woning er kan uitzien. Hierbij ontvang je ook al een voorstel van de ruwbouwmaterialen en worden de verschillende bouwfases toegelicht. Uiteindelijk komen we tot een definitief gedetailleerd lastenboek met een nauwkeurige budgetraming zodat je, voor het bouwen van start gaat, precies weet waar je aan toe bent.

Stap 3

Bouwen op maat

Ons eigen vakkundig bouwteam staat in voor de volledige ruwbouw. Hierbij kan je rekenen op onze jarenlange ervaring en vaktechnische kennis. In een open en persoonlijke communicatie ben je steeds op de hoogte van de evolutie van de bouwwerken. Voor de binneninrichting gaat zaakvoerster Petra mee op stap om je te begeleiden en te adviseren bij de keuze van alle materialen, gaande van de vloeren tot de keuken en het sanitair.

Stap 4

Oplevering van jouw nieuwe woning

Net als jij kijken wij evenzeer uit naar het moment dat we je de sleutels mogen overhandigen van je nieuwe woning. Dat gebeurt pas als alles is afgewerkt zoals afgesproken en naar jouw wens is. Nu kan het genieten van je nieuwe thuis pas echt beginnen.

Eerder renovatieplannen?

Heb je verbouwplannen of wil je je bestaande woning uitbreiden? Ook voor renovatiewerken is Bouwbedrijf Blondeel met plezier jouw bouwpartner! We komen graag bij jou langs om ons een beeld te vormen van de actuele situatie. Vertel ons jouw plannen en wij bekijken samen met jou de verschillende mogelijkheden en opties.

Op zoek naar een betrouwbare bouwpartner voor je nieuwe thuis?