Nieuwbouw Sint-Jan-in-Eremo

Bij deze eigentijdse halfopen bebouwing werd er samen met de architect en klant vooral gezocht naar een gezonde verhouding tussen veel lichtinval, een optimale indeling en open leefruimtes.

Zo vloeien de U-vormige keuken en leefruimte over in elkaar maar behouden de ruimtes toch hun eigenheid. Vanuit beiden is er toegang tot het half ingesloten terras via hefschuiframen. Er is al veel zon van in het voorjaar door de inplanting van het terras en het verlaagde dak van het uitstekende gedeelte van de leefruimte.

Naast de keuken heb je de bijkeuken met achterdeur die eveneens toegang geeft tot de grote tuin. Hier heb je ook de aparte garage/tuinberging. In de bijkeuken is er een volledige wand met voldoende bergruimte en mogelijkheid voor het plaatsen van een uitgietbak, de wasmachine, droogkast, diepvries,…

De inkomhal geeft toegang tot de leefruimte, afgesloten toilet, een bureel met voldoende privacy en lichtinval. Boven zijn er 4 slaapkamers, een ruime badkamer en de technische ruimte met condenserende gaswandketel voor vloerverwarming in de leefruimtes en radiatoren in de kamers boven.

Een parel in het krekengebied.

Op zoek naar een betrouwbare bouwpartner voor je nieuwe thuis?