Nieuwbouw Kaprijke

In dit woonproject van 4 woningen met elkaar verbonden, namelijk 2 halfopen en 2 gesloten bebouwingen werd gekozen voor een landelijke bouwstijl. Elke woning heeft uiteindelijk zijn eigen karakter. Door variatie heb je niet het gevoel in dezelfde woning te wonen als je buurman. Het zijn stuk voor stuk bebouwingen opgetrokken in pastorijstijl. Via de voordeur ingelijst in een arduinen portiek kom je in de klassiek ingerichte inkomhal. Deze geeft toegang het toilet beneden, de keuken, de woonkamer en via de marmeren trap tot de bovenverdieping. Hier vind je de verschillende slaapkamers, een apart toilet, een ruime badkamer met inloopdouche en bad. Er is nog een 2de vaste trap tot op de zolderverdieping waardoor je nog meer mogelijkheden hebt om bijvoorbeeld een speelkamer voor de kleinkinderen in te richten, zo is iedereen tevreden.

De woonkamer en heel ruime keuken vormen een open leefruimte maar behouden toch hun eigen karakter. Het landelijk karakter blijft met een stevige toets van modern en strakke look.

Er is beneden nog een aparte ruime badkamer met inloopdouche geïntegreerd. Verder vind je een volledig afgescheiden achterinkom waar heel wat bergruimte beschikbaar is, deze geeft tevens toegang tot de garage die meer naar achter gelegen is. Dit is eveneens de plaats voor wasmachine, droogkast, diepvries,… De woning beschik over een ruim en gezellig ingesloten terras en de minder grote tuin vraagt weinig onderhoud waardoor je maximaal kan genieten.

Een parel in de polders.

Op zoek naar een betrouwbare bouwpartner voor je nieuwe thuis?