Nieuwbouwproject
Sint-Jansstraat,
Sint-Jan-in-Eremo

Nummer 48 (linkse woning): VERKOCHT

Nummer 48A (rechtse woning): VERKOCHT
Beide woningen: prijs grond (ongeveer 400 m²) + woning exclusief kosten.

Je kan bij dit project (afbraak en wederopbouw) tijdelijk genieten van 6% (i.p.v. 21%) BTW als de nieuwbouw hoofdzakelijk als privéwoning wordt gebruikt en die gedurende 5 jaar de enige en eigen woning van de bouwheer/ koper is. Deze maatregel is voorlopig nog geldig tot eind 2023.

Details

2 nieuwbouwwoningen gelegen te Sint-Jan-in-Eremo, Sint-Jansstraat 48 en 48A.

De 2 halfopen bebouwingen worden gebouwd op percelen van ongeveer 400 m².

De percelen zijn zuid-georiënteerd. 

Alle ramen op de achtergevel zijn voorzien van rolluiken.

De woningen hebben een inkom met gastentoilet en bestaan verder uit een open leefruimte met mooi zicht op de tuin, een ruime geïntegreerde keuken met kookeiland. Van hieruit heb je toegang tot een bijkeuken/ wasplaats, een aparte berging onder de trap en aansluitend een ingebouwde garage.

Op de eerste verdieping bevinden zich ruime 3 slaapkamers, een aparte ruimte voor de technieken, een apart toilet en een badkamer met bad en douche.

In de rechtse woning is er bovendien nog een dressing in één van de slaapkamers.

Kwaliteit

De woningen worden kwalitatief gebouwd. Materialen zoals Thermoblokken, spouwisolatie PU dikte 14 (10+4) cm, akoestische isolatie tussen beide woningen, gewelven boven gelijkvloers en verdieping … worden hier gebruikt.

De woning zijn conform EPB; ventilatie C+, 10 zonnepanelen met bijhorende omvormer, centrale verwarming op gas, vloerisolatie en vloerverwarming op gelijkvloers en verdieping.

Interesse in dit pand?